Transport gratuit pentru comenzi peste 120 RON

Jucarii sexuale pentru când ai chef de ceva nou

Când vine vorba de jucării sexuale (sau educație sexuală în general) nu găsești prea multe informații. Te întrebi de ce? Motivele sunt variate, însă au în comun un lucru: rușinea de a vorbi deschis pe subiect.

Cu toate astea, în ultimii ani, industria jucăriilor sexuale se dezvoltă iar popularitatea acestora crește datorită inovației și a diversității: incluziunea comunității LGBTQI+ și interesul tot mai mare al femeilor de a experimenta încurajează asta. Și dacă nu știai, piața jucăriilor sexuale a înregistrat o creștere de peste 26% în 2019-2020, la începutul pandemiei.

În articolul de azi vorbim despre ele, despre cum să găsești cele mai bune variante pentru tine (și partenerul/a tău/ta).

Cum aleg jucăria sexuală potrivită (pentru mine sau partenera mea / partenerul meu)? 

Sex tech sau tehnologia sexuală a evoluat mult în ultimii 10 ani. În sfârșit, am scăpat de vibratoarele de plastic greoaie, iar azi jucăriile sexuale moderne, de calitate, sunt concepute de  profesioniști din domeniul medical și educație sexuală. 

Pe scurt, magazinele de jucării sexuale - online sau fizice - au evoluat în așa fel încât astăzi există câte ceva pentru toată lumea, indiferent de identitatea ta de gen, orientarea sexuală sau abilitățile corpului. Iar când vine vorba de alegerea potrivită a unei jucării sexuale pentru femei, bărbați, persoane non-binare sau trans, fie că vrei să încerci singur/ă sau în cuplu, primul pas e să te gândești la tipul de stimulare pe care îl cauți și pentru cine e jucăria. 

jucarii sexuale

Așadar, tema de casă înainte de cumpărături e următoarea: ce fel de stimulare îți dorești? Pentru că există gadgeturi care stimulează părți ale corpului diferite și pot fi, spre exemplu, jucării sexuale pentru clitoris sau doar vaginale. În general, sunt externe sau interne, însă alegerea e o decizie personală, așa că discută cu partenerul/a în loc să apuci primul lucru pe care îl vezi pe un site sau într-un magazin erotic. Dacă ești în căutarea unei jucării sexuale pentru cuplu, alegeți una împreună, iar partea bună e că există nenumărate jucării sexuale pentru începători.

Odată ce știi ce îți dorești, nu sării peste recenzii: acestea ajută întotdeauna, dacă ai răbdare, pentru că jucăriile erotice sunt extrem de variate!

De unde putem cumpara jucarii sexuale?

Azi poți găsi cele mai bune jucării sexuale printr-o căutare pe google și le poți primi discret la easybox, dacă nu vrei să-ți fie livrate acasă. Însă nu e nicio rușine în a face o plimbare până la sexshop! Depinde de preferințele tale. Dacă vrei mai multe informații despre gadgeturile care te interesează, caută un top al celor mai performante jucării sexuale sau seturi online, unde le poți și comanda, sau discută cu vânzătorul unui shop erotic - primul pas poate fi incomod, însă odată ce ești în conversație vei vedea cât de simplu și confortabil e să discuți pe tema jucăriilor erotice.

Cum poti comanda jucarii sexuale cat mai discret?

În ultimii ani au apărut mai multe metode de a livra produsele erotice, iar majoritatea magazinelor îți vor trimite un pachet discret, care nu va conține nici numele firmei, nici alte cuvinte explicite. În plus, unele persoane preferă livrarea la un punct de colectare, cum ar fi easybox, și nu la adresa personală, ceea ce e o opțiune dacă nu vrei să-ți fie trimise acasă.

Ghid de jucarii sexuale in functie de cui sunt dedicate

Odată ce ai hotărât cum vrei să le achiziționezi, trebuie să știi că cele mai bune jucării erotice pot fi folosite atât de unul singur cât și într-un parteneriat. Spre exemplu, dacă adaugi o jucărie care stimulează clitorisul în timpul sexului, senzațiile sunt amplificate. Unele te fac să te simți mai confortabil iar unele vin cu surprize și te scot dintr-o rutină plictisitoare (dacă te gândești la jucării sexuale BDSM).

Indiferent de cui sunt dedicate, jucăriile erotice au un singur scop: să te facă să te simți mai bine cu tine și/sau cu partenerul. Nu te gândi la ele ca la o concurență sau un înlocuitor, nu există competiție.

 Cele mai bune jucarii sexuale pentru el. Ce jucarii sexuale aleg barbatii?

Dacă te regăsești într-un corp de bărbat, cele mai noi produse pe piața jucăriilor sexuale sunt pe cât de inedite, pe atât de performante. Create pentru a amplifica senzațiile, destinate penisului sau zonei prostatei, poți alege între gadgeturi sub forma unui ou, inele vibratoare, jucării sexuale anale, stimulatoare de prostată, fleshlights hiper-realiste având forma unui vagin (sau masturbatoare), și multe altele. 

jucarii sexuale

Cele mai bune jucarii sexuale pentru ea. Ce jucarii sexuale aleg femeile?

Nici jucăriile erotice pentru femei nu sunt mai prejos: de la vibratoare care mimează sexul oral (cum ar fi Lelo Ora), vibratoare de diferite mărimi, materiale sau forme - atât realiste cât și abstracte - până la dildo-uri, bile sau aparate de masaj, stimulatoarele de sex feminin au evoluat în ultimii ani și le poți găsi pe cât de discrete pe atât de evidente, iar unele încep să fie marketate și fără să fie destinate unui gen anume și sau unei categorii de vârstă.

Cele mai bune jucarii sexuale pentru cupluri. Cum scapam de monotonie? 

La o simplă căutare pe google găsești o mulțime de opțiuni care te ajută să aduci mai mult fun în viața de cuplu, indiferent de parteneriatul pe care îl ai. Spre exemplu, dacă ești femeie iar partenera ta e și ea femeie sau persoană trans/ non-binară în corp de femeie, poți opta pentru diverse stiumlatoare externe, vibratoare, dildo-uri cu două capete, strap-ons, sau jucării sexuale anale.

Și pentru că există atât de multe opțiuni, și avem un mic ghid pentru tine!

  1. Primul pas pe care trebuie să-l faci, atunci când vrei să aduci jucăriile sexuale în cuplu, e să discuți cu partenerul/a despre preferințele și fanteziile fiecăruia, pentru a te asigura că veți avea cele mai bune experiențe.

  2. Verifică materialul din care sunt făcute produsele: există multe jucării sexuale ieftine, iar asta poate avea un impact negativ asupra sănătății. E bine să ai in vedere câteva lucruri de bază cu privire la materialul component, deci asigură-te că este:

  • fără ftalați

  • fără parfum

  • fără gust

  • ușor de curățat

  • durabil

    3. Alege o jucărie sexuală wireless, ușor de utilizat pentru ambii parteneri, care să mulțumească ambele sexe. 

Dintre cele mai populare pe piață, îți recomandăm: 
We-Vibe Sync - stimulează ambii parteneri în timpul sexului și se poate ajusta după preferințe
Tantus Beginner's Strap-On Kit - pentru jocuri de gen, un set începător cu ham, două dimensiuni diferite și un mic vibrator
Fin Vibrator - o jucărie versatilă concepută ca o extensie a degetelor, rezistentă la apă și foarte ușor de folosit

Ghid jucarii sexuale in funcție de zona de stimulat 

În funcție de zona pe care vrei să o stimulezi, există mai multe tipuri de jucării sexuale. Care sunt cele mai populare?

Pentru vulvă, vagin și clitoris, poți folosi dildo-uri, vibratoare externe de tip glonț sau deget, sau care folosesc presiunea aerului, interne - pentru stimularea punctului G, cu două capete, sau vibratoare iepurași.

jucarii sexuale

Apoi, jucăriile sexuale anale sunt și ele foarte variate, special create din motive de siguranță (dacă nu știai, anusul tău are două sfinctere, unul exterior pe care îl poți controla, altul interior asupra căruia corpul nu are control). Acestea pot avea funcții de vibrator sau nu, pot fi sub forma unui dop anal (plug) a unui dildo sau a unor mărgele.

Iar pentru stimularea penisului, găsești inele, vibratoare, sau dispozitive care mimează sexul oral.

Ghid de Jucarii sexuale in functie de tip 

Desigur, îți poți alege jucăria erotică și în funcție de tipul acesteia.

Jucarii sexuale cu bile

Dacă alegi bilele anale, trebuie să ții cont de materialul din care sunt create și dacă preferi vibrațiile sau nu. Dimensiunile graduale ale bilelor îți permit, mai ales dacă ești începător, să progresezi de la o dimensiune mică la una mai mare. Unele vin cu vibrații intense, dacă ești fan. 

Bilele vaginale sau bilele Kegel sunt ușor de folosit și sunt create după anatomia vaginului. Se pot reîncărca în scurt timp, iar firul atașat face îndepărtarea ușoară.

jucarii sexuale

Jucarii sexuale inel 

Trecând la jucăriile-inel, rolul inelelor pentru penis este acela de a face erecțiile să dureze mai mult. Există inele simple, inele vibratoare, inele duble sau inele ajustabile care pot fi puse la baza penisului.

Vibratoare

Vibratoarele pot fi de mai multe feluri, și sunt printre cele mai vândute jucării sexuale. În magazinele erotice găsești vibratoare realistice sau sub diferite forme, acestea fiind cele mai populare jucării din lume. 

Când alegi un vibrator, trebuie să ții cont de:

  • mărimea acestuia

  • funcțiile 

  • materialul folosit la confecționarea lui, pentru că multe din ele pot provoca iritații sau alergii, dacă acesta conține ftalați (un grup de substanțe chimice folositi in masele plastice (PVC) pentru a le crește flexibilitatea, transparența și durabilitatea - fiind substanțe toxice). Caută pe etichetă „silicon de grad medical”.

Un manual de utilizare îți va spune exact care sunt funcțiile și cum să setezi un vibrator, iar diferitele modele te vor ajuta să explorezi zonele erogene: unele vibratoare au mișcări înainte-înapoi, altele pot fi utilizate fără mâini sau wireless, iar intensitatea vibrațiilor poate fi reglată oricând. Important e să te familiarizezi cu jucăria înainte să o folosești. 

Piața jucăriilor erotice e în continuă dezvoltare, iar azi găsești gadgeturi pentru toate preferințele, așa că mai menționăm în trecere wands, ouăle vibratoare, jucării pentru masaj, device-uri care mângâie sau care se învârt în jurul penisului, până și un WaterSlide pe care îl poți atașa în cada de baie, pentru a direcționa jetul de apă spre părțile intime, fără să mai intrăm în subiectul jucăriilor BDSM care includ padele, cravașe, lanțuri, zgardă, cleme pentru sfârcuri, kituri bondage sau alte seturi de jucării sexuale.

Jucarii sexuale improvizate (homemade)

Ceea ce ne demonstrează încă odată, inventivitatea și creativitatea oamenilor când vine vorba de a explora plăcerea. Pentru că, până la urmă, se zice că cele mai bune lucruri sunt gratuite. Și poate fi așa și când vine vorba de jucării sexuale! Nu trebuie să fie de lux, sau să cheltui o grămadă de bani, mai ales dacă ești la început și vrei să te folosești de ce ai acasă înainte să investești. Câteva idei, dacă nu te-ai gândit deja, pot fi să folosești cârligele de rufe sau o spatula din metal pe care o ai în bucătărie.

Care sunt cele mai cunoscute branduri de jucarii sexuale

Pentru că jucăriile sexuale sunt diferite de la materiale, forme și dimensiuni până la prețuri,  alegerea poate fi o provocare. Fiecare jucărie se adresează anumitor dorințe, iar experiențele nu vor fi niciodată la fel. Dacă însă cauți cele mai renumite branduri care inovează piața, sunt câteva despre care e bine să știi: 

Maude

  • Dispozitive ergonomice, fabricate din silicon moale la atingere și sigur pentru corp, concepute pentru a fi utilizate singur sau cu un partener.

Lelo

  • Viziune incluzivă, designuri elegante, intimitate hi-tech pentru toate gusturile și jucării special create pentru mai multă intensitate în timpul sexului.

Dame

  • Wellness sexual axat pe design, funcționalitate și educație sexuală, cu produse accesibile, livrări discrete și posibilitate de retur în 60 de zile.

#laviENROUSH
Dialoguri libere, fără tabuuri
Ce-ar fi să primești sfaturi utile legate de menstruație plus un
DISCOUNT DE 10% pe care să îl folosești la prima ta comandă?
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.