Transport gratuit pentru comenzi peste 100 RON

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A SOCIETATII ENROUSH S.R.L.

Intelegem faptul ca siguranta si confidentialitatea datelor membrilor, abonatilor, vizitatorilor si clientilor nostri este foarte importanta, de aceea tratam cu seriozitate si implicare orice aspect privind protectia datelor dumneavoastra personale. Am dezvoltat aceasta politica pentru a ne asigura ca confidentialitatea dumneavoastra sa fie protejata pe tot timpul utilizarii Site-ului www.enroush.ro (”Site-ul” sau ”Enroush”)  si a serviciilor noastre.


1. Informatii generale 
Aceasta Politica de confidentialitate (“Politica”) explica modul in care Societatea ENROUSH S.R.L., persoana juridica organizata si functionand in conformitate cu legislatia din Romania, cu sediul in Strada Frunzei 26, etajul 3, Bucuresti, avand Numar de Inregistrare J40/295/2017, reprezentata legal de Genica Hirdau, in calitate de administrator, denumita in continuare “Societatea”, conform prevederilor Regulamentului (UE) 679/2016 al Parlamanetului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, colecteaza, proceseaza si protejeaza datele dumneavoastra cu caracter personal. 

Datele cu caracter personal  reprezinta informatiile care sunt direct sau indirect legate de dumneavoastra ca individ persoana fizica sau ca persoana juridica (“Datele cu Caracter Personal” sau “Datele”).

Societatea cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora, prelucrand datele dumneavoastra personale in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 679/2016 ("GDPR"), cu Legea 190/2018 privind masurile de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 679/2016.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site-ul nostru versiunea modificata a Politicii, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acesteia.

Cu privire la Datele cu Caracter Personal pe care le colectam, Societatea este “operator de date”, adica entitatea care stabileste scopurile si mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate. 

Avand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem dedicati in a avea grija de Datele dumneavoastra cu Caracter Personal (care pot include nume, prenume, reprezentant , numar de telefon, CNP, CUI, cont bancar, adresa e-mail, etc. in functie de scopul prelucrarii) care se regasesc in baza noastra de date, va informam ca acestea sunt utilizate doar in scopul indeplinirii cu succes a proceselor desfasurate in relatia cu dumneavoastra (amintim cateva procese fara a ne limita la acestea: vanzare/derulare contracte, comenzi, transport si livrari, garantii) si  intretinerea relatiilor cu clientii - serviciul suport clienti, desfasurarea proceselor de recrutare, newsletter etc.

In cazul in care doriti sa ne contactati in legatura cu Datele dumneavoastra cu Caracter Personal sau cu aceasta Politica, va rugam sa folositi urmatoarele date de contact:

ENROUSH S.R.L.
Adresa:  Strada Frunzei 26, etajul 3, Bucuresti, Romania
E-mail: privacy@enroush.com 

De asemenea, dorim sa va informam asupra faptului ca Magazinul nostru Online este gazduit de Shopify.com, denumita in continuare "Shopify".  Shopify Inc. este o companie canadiana de comert electronic cu sediul in Ottawa, Ontario, K2P 1L4, strada Elgin 150, etajul 8. Acesta este, de asemenea, numele platformei sale de comert electronic pentru magazinele online. Shopify ne ofera platforma de comert electronic online care ne permite sa va vindem produsele si serviciile noastre. Datele dumneavoastra pot fi stocate prin magazinul de date Shopify, bazele de date si aplicatia generala Shopify. 


2. Principii legate de prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
„Legalitate, echitate si transparenta”: Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata;

„Limitari legate de scop”: Datele cu Caracter Personal sunt colectate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri; 

„Reducerea la minimum a datelor”: Datele cu Caracter Personal sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate;

„Exactitate”: Datele cu Caracter Personal sunt exacte si in cazul in care este necesar, vor fi actualizate. Datele cu Caracter Personal care sunt inexacte, avand in vedere scopurile pentru care sunt prelucrate, sunt sterse sau rectificate fara intarziere;  

„Limitari legate de stocare”: Datele cu Caracter Personal sunt pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate; 

„Integritate si confidentialitate”: Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare;

„Responsabilitate”: Societatea aplica proceduri si politici eficiente pentru a respecta legislatia europeana si nationala cu privire la protectia datelor cu caracter personal in vigoare;


3. Scopurile si temeiurile colectarii si prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal
Societatea colecteaza si prelucreaza Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru urmatoarele scopuri:
pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Societate, respectiv pentru procesarea comenzilor, pentru validarea, expedierea si facturarea comenzilor plasate de dumnevoastra, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
Prelucrarea Datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si Societate. Furnizarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale.  
Art. 6 (1) (b) GDPR - prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract . 

in scop de marketing, pentru a va informa cu privire la campaniile noastre promotionale, pentru a va comunica stiri si actualizari despre serviciile si produsele noastre si pentru verificarea satisfactiei dumneavoastra in ceea ce priveste activitatea Societatii;
 In cazul acesta, temeiul legal este consimtamantul dumneavoastra. 
Art. 6 (1) (a) GDPR -  persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea Datelor sale cu Caracter Personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice.

pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba Societatii in contextul serviciilor prestate, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare;
pentru conformarea cu normele, reglementarile legale, codurile de conduita sau ghidurile aplicabile Societatii sau in vederea aplicarii legii si cooperarii cu autoritatile competente (inclusiv, dar fara a ne limita la, autoritatile fiscale si judiciare);
in legatura cu orice pretentie, actiune sau procedura si/sau pentru protejarea sau exercitarea drepturilor si obligatiilor Societatii atat din punct de vedere contractual cat si legal;
Prelucrarea Datelor dumneavoastra pentru aceste scopuri este necesara in baza unor temeiuri si obligatii legale si contractuale.
Art. 6 (1) (c) GDPR  - prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine societatii. 

in acelasi timp, folosim Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru a ne imbunatati serviciile si produsele oferite cat si experienta dumneavoastra. Colectam Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru a va analiza interesele, tendintele si modelele de consum. Prin cunoasterea mai buna a utilizatorilor social media, putem sa adaptam site-urile noastre preferintelor identificate ale utilizatorilor, si de asemenea, sa imbunatatim in general produsele si serviciile Societatii;
Temeiul legal pentru aceasta prelucrare este reprezentat de consimtamantul dumneavoastra.
 Art. 6 (1) (a) GDPR - persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice.

pentru a raspunde solicitarilor, intrebarilor si comentarilor dumneavoastra si pentru a le indeplini;
Temeiul legal pentru prelucrare este interesul nostru legitim pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra. 
Art. 6 (1) (f) GDPR - prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale societatii.

stocarea si distribuirea continutului pe care il publicati in social media. Puteti sa distribuiti continut in social media, cum ar fi poze cu dumneavoastra, texte, hashtaguri, videoclipuri si inregistrari. Cand comunicati un astfel de continut in social media, putem decide sa distribuim o parte din acest continut pe Site-urile noastre, in contextul campaniilor publicitare si, in general, sa prezentam si sa evidentiem produsele si serviciile noastre;
pentru a va facilita comunicarea cu alti membri, de exemplu, prin utilizarea centrului de mesaje;
Temeiul legal pentru prelucrare este consimtamantul dumneavoastra.
 Art. 6 (1) (a)  GDPR - persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice.

In situatia in care vom intentiona sa prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal intr-un alt scop decat cele mentionate mai sus, va vom furniza, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv, precum si orice informatii relevante.


4. Tipuri de Date cu Caracter Personal colectate:
Datele cu Caracter Personal colectate de catre Societate sunt: numele, prenumele, denumire societate, numele reprezentantului persoanei juridice, CUI, numar de inregistrare la Registrul Comertului, CNP, sex, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar, fotografii, profilul public social media (nume, URL profil, fotografii, “like-uri”, locatia, alte informatii publice de pe profil), continut creat de utilizator in social media (fotografii, texte, video-uri, simboluri, hashtag-uri, inregistrari pe care le distribuiti in social media), informatii despre locatie, hobby-uri si interese, obiceiuri de consum, informatii despre browser si dispozitiv (adresa IP, adresa MAC, codul anuntului Google, identitatea pentru agentii de publicitate), informatii despre fisierul jurnal de server, datele de utilizare a aplicatiilor, datele cu Caracter Personal de activitate/implicare (de exemplu, data si ora activitatii pe site-urile Societatii, de cate ori este vizitat un site, ce elemente sunt accesate), precum si orice alte date de acest fel.

In timpul procesului de inregistrare, comanda sau prin simpla utilizare a Site-ului Enroush, puteti alege sa ne furnizati oricare Date cu Caracter Personal dintre cele enumerate, inclusiv anumite  “Informatii sensibile”. Informatiile sensibile sunt Date cu Caracter Personal referitoare la aspecte sensibile, cum ar fi: origine rasiala sau etnica, opinii politice, religie sau alte convingeri, sanatate sau stare medicala,  antecedente penale, apartenenta la sindicate, orientarea sexuala. 
Cu toate acestea, va cerem sa nu ne trimiteti si sa nu dezvaluiti nicio Informatie Sensibila pe sau prin intermediul Site-ului sau pagina media a Societatii sau in orice alt mod catre noi. 
Putem colecta informatii despre activitatile sau postarile dumneavoastra pe Site-ul Enroush, atunci cand alegeti sa interactionati cu Societatea prin e-mailuri sau scrisori, sau cand alti utilizatori a Site-ului Enroush sau terti ne trimit corespondenta, care poate include comentariile lor despre dumneavoastra. Toate aceste informatii vor fi pastrate intr-un fisier care este accesat doar de personalul sau reprezentantii autorizati ai Societatii.
In unele cazuri puteti alege sa utilizati serviciile noastre de recomandare pentru a spune unui prieten sau prietenilor despre noi. In acest caz, va vom cere numele si adresa de e-mail a prietenului dumneavoastra si vom trimite la adresa acestuia o invitatie pentru a vizita Site-ul Enroush. Vom folosi numele si adresa de e-mail ale prietenului dumneavoastra numai pentru a trimite o invitatie si pentru a urmari starea recomandarii. Prietenii dumneavoastra pot folosi functia de dezabonare din e-mail sau ne pot contacta la privacy@enroush.com pentru a solicita sa le stergem adresa de e-mail din inregistrarile noastre.

In cazul in care dumneavoastra, in calitate de utilizator al Site-ului Enroush sau persoana care interactioneaza in orice mod cu Societatea, refuzati sa va exprimati acordul in privinta furnizarii  Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal, veti putea fi pus in situatia de a nu putea accesa unele sau toate dintre serviciile noastre.


5. Cum colectam:
- personal, prin contactul direct cu dumneavoastra - de exemplu: prin contactarea dumneavoastra de catre serviciul de clienti;
- prin furnizarea de servicii sau produse catre dumneavoastra - atunci cand apelati la serviciile sau produsele noastre in contextul plasarii unei comenzi trebuie sa ne oferiti Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru a va putea procesa comanda, rezervarea etc.;
- prin inregistrare – in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul Site-ului nostru sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului www.enroush.ro;
- prin pagina social media afiliata de Instagram, Facebook etc.;
- prin abonare la newsletter;
In contextul furnizarii catre Societate a Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal prin crearea unui cont de utilizator, veti putea sa revizuiti, sa modificati si sa stergeti in orice moment multe dintre aceste informatii inclusiv: adresa de email, adresa de domiciliu (orasul, cod postal, tara), parola, datele de profil etc.

6. Durata pentru care va prelucram datele
Societatea va prelucra Datele dumneavoastra cu Caracter Personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In anumite circumstante, putem pastra Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru perioade mai lungi de timp, de exemplu in cazul in care suntem obligati sa facem acest lucru in conformitate cu cerintele legale, de reglementare, fiscale sau contabile. Societatea va pastra Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru perioada de timp necesara conformarii cu obligatiile legale specifice domeniului nostru de activitate sau conform termenelor de prescriptie aplicabile sau pentru respectarea obligatiilor de arhivare impuse de legislatia aplicabila (de exemplu, celei specifice domeniului financiar-contabil).

In anumite circumstante, am putea pastra Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pentru perioade mai lungi de timp, astfel incat sa avem o evidenta exacta a relatiilor dumneavoastra cu noi in cazul oricaror plangeri sau probleme care pot sa apara sau daca noi credem in mod rezonabil ca exista o perspectiva de litigiu legata de Datele dumneavoastra cu Caracter Personal sau de tranzactiile derulate. 

In cazul in care sunteti client al Societatii, vom prelucra Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Societatii (de exemplu in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea Datele dumneavoastra cu Caracter Personal. 

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate Datele cu Caracter Personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 9 de mai jos. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa cand pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active. 

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea Datelor in scop de marketing, Societatea va inceta prelucrarea Datele dumneavoastra cu Caracter Personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Societate pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.


7. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare precum si datorita naturii multora dintre serviciile oferite de Site-ul Enroush, Societatea poate dezvalui Datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina Societatea in desfasurarea activitatii, cat si catre autoritatile publice la cererea legitima a acestora. Furnizandu-ne Datele dumneavoastra cu Caracter Personal, sunteti de acord cu utilizarea si dezvaluirea acestora in acest mod.

Putem partaja sau transfera Datele dumneavoastra cu Caracter Personal cu filialele noastre care opereaza alte site-uri web ale Societatii marca ENROUSH, astfel incat acestea sa va poata trimite informatii despre produsele sau serviciile lor care v-ar putea interesa.

Colaboram cu companii terte care ne ajuta sa furnizam si sa imbunatatim serviciile noastre, sau care folosesc produsele noastre de publicitate sau produse asociate. Transferam informatii catre comercianti, furnizori de servicii si alti parteneri pentru solutionarea de servicii tehnice de infrastructura, analizarea modului de utilizare a serviciilor noastre, masurarea eficientei reclamelor si serviciilor noastre, furnizarea de asistenta pentru clienti, facilitarea platilor sau efectuarea de sondaje si de cercetari . Astfel, dezvaluim informatii cu caracter personal furnizorilor nostri de servicii, in masura in care este rezonabil necesar sau adecvat pentru a furniza serviciile oferite pe Site de catre Societate. Furnizorii nostri de servicii sunt obligati din punct de vedere legal sa va protejeze Datele cu Caracter Personal. Deoarece multe dintre site-urile web ale Societatii opereaza sau utilizeaza furnizori de servicii localizati in tari diferite, Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pot fi transferate intr-o tara in care nu locuiti si in timp ce sunteti in acea tara straina, pot fi accesibile autoritatilor sale. 

Ni se poate cere sa dezvaluim Datele dumneavoastra cu Caracter Personal, pentru a ne conforma unei hotarari judecatoresti, a unei citatii, a unui mandat de perchezitie sau a unei cereri legale din partea autoritatilor publice, inclusiv pentru a indeplini cerintele de securitate nationala sau de aplicare a legii. In plus, ne rezervam in mod expres dreptul de a va dezvalui Datele cu Caracter Personal atunci cand credem cu buna-credinta ca dezvaluirea este necesara pentru a ne proteja drepturile, pentru a ne aplica acordurile, politicile si regulile care guverneaza utilizarea Site-ului Enroush si/sau pentru a raporta informatii referitoare la o amenintare de ranire grava sau deces. 

NU vindem sau inchiriem niciuna Datele dumneavoastra cu Caracter Personal catre terti in scopuri de marketing fara permisiunea sau consimtamantul dumneavoastra expres. Cu toate acestea, putem dezvalui agentilor de publicitate terti anumite informatii agregate sau criptate intr-un mod care nu mai reflecta sau nu mai fac referire la un utilizator identificabil individual, in alte scopuri de marketing și promotionale.

Cand ne furnizati Datele dumneavoastra cu Caracter Personal, inclusiv informatiile sensibile, sunteti de acord cu utilizarea si dezvaluirea de catre noi a acestor informatii,  asa cum este descris in aceasta Politica. Daca nu doriti sa folosim sau sa dezvaluim Datele dumneavoastra cu Caracter Personal asa cum este descris in aceasta Politica, nu ni le furnizati. Va rugam sa luati in considerare ca acest lucru poate duce la imposibilitatea de a accesa unele sau toate serviciile noastre.

Daca se schimba dreptul de proprietate sau de control partial sau total asupra serviciilor noastre si a activelor asociate, este posibil sa transferam informatiile dumneavoastra catre noul proprietar.

Nu aveti dreptul sa utilizati informatiile altor utilizatori ai Site-ului Enroush, fie private sau nu, in scopuri comerciale, pentru a trimite spam, pentru a hartui sau pentru a face amenintari ilegale. 


8. Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate catre Societate pot fi transferate in afara Romaniei. Daca vizitati oricare dintre site-urile web ale Societatii, trebuie sa fiti constient de faptul ca Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pot fi transferate, stocate si procesate in Statele Unite ale Americii sau in alte tari care au legatura cu Societatea sau furnizorii sai de servicii. 

Protectia datelor si alte legi din Statele Unite si din aceste alte tari ar putea sa nu fie la fel de cuprinzatoare ca cele din tara dumneavoastra, iar informatiile dumneavoastra personale pot fi accesibile autoritatilor de aplicare a legii din Statele Unite sau din alte tari.

In cazurile in care este necesar si in contextul activitatilor si operatiunilor Societatii, transferul Datelor cu Caracter Personal in afara Uniunii Europene este permis cu protectia eficienta pentru prelucrarea acestora si cu luarea tuturor masurilor necesare in fata Autoritatii pentru Protectia Datelor, inainte de transferul efectiv al datelor, in acele zone unde, conform regulamentului mentionat mai sus, este necesara autorizarea prealabila din partea Autoritatii competente cu privire la transferul datelor.

In acest caz, transferurile noastre de date, in conformitate cu GDPR, pentru a va asigura ca Datele dumneavoastra cu Caracter Personal sunt protejate in mod adecvat prin clauze standard de protectie a datelor adoptate de Comisia Europeana in temeiul articolului 46 alineatul (2) din GDPR.


9. Drepturile de care beneficiati
Aveti dreptul sa intrebati in scris daca detinem Date cu Caracter Personal despre dumneavoastra si sa vedeti aceste informatii, precum si modul in care  le colectam, folosim sau dezvaluim. Astfel, in conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata, beneficiati de urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare - respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Societate conform celor descrise in acest document;

- dreptul de acces la date - respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Societatii  cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc.  Mai mult decat atat, aveti dreptul de a obtine o copie a datelor pe care le avem despre dumneavoastra. Mentionam ca este posibil sa nu va putem oferi toate informatiile pe care le solicitati, in functie de circumstante (de exemplu, daca acestea contin Date cu Caracter Personal ale altor persoane vizate, utilizatori ai Site-ului Enroush). Poate exista o taxa pentru orice copie a informatiilor personale solicitate;

- dreptul la rectificare - respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Societate a Datelor cu Caracter Personal inexacte/nejustificate, precum si completarea datelor incomplete. Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;

- dreptul la stergerea datelor -  fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; (iv) in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; (vi) datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul; 

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor,  Societatea sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

Mentionam ca, in ciuda solicitarii dumneavoastra, este posibil sa pastram in fisierele noastre anumite Date cu Caracter Personal (inclusiv informații despre cardul de credit), daca este necesar pentru: a)rezolvarea unor dispute; b) respectarea acordurilor, regulilor sau reglementarilor privind comertul bancar cu cardul de credit; c) imbunatatirea securitatii, a reducerii oricarui tip de frauda si respectarea prevederilor legale in materie; d)aplicarea oricaror acorduri, politici, reguli care guverneaza utilizarea site-urilor Societatii;

Va aducem la cunostinta ca in ciuda eforturilor noastre de a elimina Datele dumneavoastra cu Caracter Personal din baza noastra de date la cererea dumneavoastra, informatiile eliminate pot exista in copiile de rezerva sau in memoria cache ale altor utilizatori. De exemplu, un schimb de informatii cu un alt utilizator al Site-ului poate ramane in memoria cache a computerului sau. 

- dreptul la restrictionarea prelucrarii - in masura in care daca aveti indoieli cu privire la exactitatea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

- dreptul la portabilitatea datelor - respectiv (i) dreptul de a primi Datele cu Caracter Personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Societate catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

- dreptul la opozitie – respectiv dreptul de a va opune prelucrarii Datelor cu Caracter Personal care se bazeaza pe un temei legal pe care Societatea il considera legitim. In plus, aveti dreptul de a va  opune in orice moment prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in scopuri de marketing direct;

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate - respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

- dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente - in masura in care considerati necesar;
Pentru toate solicitarile legate de acces, actualizare, modificare sau stergere a Datelor cu Caracter Personal, va rugam trimiteti-ne un e-mail la privacy@enroush.com sau o comunicare scrisa la ENROUSH S.R.L., Strada Frunzei 26, etaj 3, Bucuresti, Romania; 
Aveti dreptul sa ne contactati folosind informatiile de contact de mai sus pentru a inregistra o reclamatie legata de confidentialitate. Va vom explica procedura noastra si vom investiga toate reclamatiile primite. Daca o plangere este justificata, vom lua toate masurile adecvate pentru a corecta situatia. De asemenea, va vom anunta ce alte proceduri va pot fi disponibile.


10. Utilizarea paginilor web de catre minori
Site-urile Societatii se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 18 ani. Copiilor sub optsprezece ani li se interzice utilizarea Site-urilor sau serviciilor Enroush.
Solicitam ca persoanele cu varsta sub 18 ani sa nu furnizeze Date cu Caracter Personal prin intermediul Site-urilor ENROUSH. Ne rezervam dreptul de a solicita oricand dovezi privind acordul parintilor pentru a permite prelucrarea Datelor cu Caracter Personal referitoare la minori.


11. Securitatea datelor
Societatea va lua masuri adecvate de securitate, inclusiv informarea si instruirea angajatilor, cu privire la protectia Datele cu Caracter Personal impotriva amenintarilor precum:
pierderea accidentala sau furtul;
accesul, utilizarea sau dezvaluirea neautorizata;
copierea, alterarea, falsificarea sau modificarea neautorizata a datelor;
pastrarea ilegala sau neautorizata a datelor;
distrugerea accidentala sau ilegala;

Societatea efectueaza cu regularitate controale asupra procedurilor privind colectarea, stocarea si prelucrarea Datelor cu Caracter Personal pentru a verifica eficienta masurilor aplicate in vederea protectiei datelor.

Angajatii Societatii vor lua masuri potrivite pentru a preveni utilizarea necorespunzatoare sau pierderea Datelor cu Caracter Personal, si pentru a preveni accesul neautorizat la acestea. Angajatii vor raporta orice situatie de utilizare necorespunzatoare sau presupusa utilizare necorespunzatoare, pierdere sau acces neautorizat catre administrator.    

Va rugam sa NU postati, partajati sau dezvaluiti pe forumuri publice (de exemplu, camere de chat, bloguri) niciun fel de Date cu Caracter Personal pe care nu doriti sa le cunoasca alti utilizatori. Va incurajam sa puneti intrebari inainte de a dezvalui informatiile dumneavoastra. In mod similar, nu ar trebui sa dezvaluiti sau sa impartasiti parola contului de utilizator cu nimeni altcineva. 

Daca pierdeti controlul asupra parolei dumneavoastra de cont, este posibil sa pierdeti controlul substantial asupra Datelor cu Caracter Personal si puteti face obiectul unor actiuni obligatorii din punct de vedere juridic luate in numele dumneavoastra. Daca parola dumneavoastra a fost compromisa din orice motiv, ar trebui sa va schimbati imediat parola si/sau sa ne contactați la: privacy@enroush.com

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati cu o solicitare la adresa de email: privacy@enroush.com.
Aceasta pagina de Internet foloseste fisiere de tip cookie. 


Puteti printa, descarca sau pastra o copie a acestei Politici de Confidentialitate (si a oricarei versiuni modificate) pentru evidenta dumneavoastra

ENROUSH S.R.L.