Transport gratuit pentru comenzi peste 100 RON

Intrebări Frecvente

Află totul despre produsele organice ENROUSH - tampoane, absorbante - despre reduceri, livrări și abonamente.
Ingrediente & întrebări generale
De ce să aleg produsele din bumbac organic ENROUSH în locul celor convenționale?

Produsele din bumbac organic sunt sigure atât pentru corpul tău cât și pentru mediu!!
ENROUSH folosește doar 100% bumbac organic certificat GOTS și 100% fibre naturale.
Produsele convenționale, pe de altă parte, utilizează până la 90% plastic și conțin substanțe chimice – precum BPA - cu potențial dăunător din punct de vedere hormonal, dioxină – rezultată prin procesul de înălbire. Mai mult, ”gelurile absorbante” incluse în aceste produse sunt obținute chimic, și sunt toxice pentru organism. Tot acest exces de plastic este dăunător și pentru mediu, tampoanele și absorbantele convenționale având nevoie de aproape 500 de ani pentru a se descompune complet, fiind în acest timp sursă de poluare pentru ape și mai ales plaje.

De ce sunt ingredientele produselor menstruale atât de importante?

Ingredientele produselor menstruale sunt un element crucial în menținerea unei bune sănătăți vaginale, de aceea ar trebui privite mai degrabă ca și consumabile medicale nu ca și produse de uz comun.
Știai că vaginul dispune de cel mai absorbant țesut din tot corpul? De aceea va permite, literal, tuturor substanțelor chimice din produsele menstruale convenționale să intre în organism. Produsele convenționale folosesc materiale sintetice (ce pot provoca dezechilibre hormonale), parfum (factor iritant și cauzator de tulburări hormonale), dioxină (rezultată în urma procesului de albire chimică - cu potențial dăunător pentru sistemul reproducător), și mulți alți compuși și derivați chimici folosiți pentru a da o culoare și o textură mai plăcută.

Toate produsele ENROUSH sunt naturale?

Da, absolut naturale!
Folosim cele mai bune ingrediente naturale atât în interiorul, cât și în exteriorul produselor noastre, fie că vorbim despre nucleul absorbant, înveliș, adeziv, sau ambalaj. Doar bumbac 100% ORGANIC CERTIFICAT GOTS este folosit pentru tampoane și pentru straturile superioare ale absorbantelor și absorbantelor zilnice. Interiorul absorbantelor și cel al absorbantelor zilnice este conceput 100% din fibre naturale. Toate împachetate în ambalaje reciclabile.

Care sunt certificările ENROUSH?

Produsele ENROUSH sunt certificate GOTS.
Ce înseamnă GOTS? Standardul Global pentru Textile Organice (The Global Organic Textile Standard), cea mai prestigioasă autoritate de certificare a bumbacului organic.
GOTS asigură respectarea tuturor normelor de producție: de la materialele utilizate și până la tot procesul de fabricare și ambalare a produsului.

Produsele ENROUSH sunt aprobate dermatologig & ginecologig?

Da, toate produsele ENROUSH sunt sigure și au fost aprobate dermatologic și ginecologic. Pentru o utilizare lipsită de incidente, te sfătuim să urmezi corect instrucțiunile de utilizare menționate pe fiecare pagină a produsului sau stipulate direct pe ambalaj.

Toate produsele ENROUSH sunt non-toxice?

Sigur!
Toate produsele ENROUSH sunt testate dermatologic, realizate din 100% bumbac organic certificat GOTS, nealbit chimic și din fibre naturale. NU FOLOSIM fibre sintetice, organisme modificate genetic, pesticide în creșterea bumbacului organic, și nici chimicale în procesele noastre de producție (coloranți, dioxină, arome, sau clor). Astfel, toate produsele noastre au cel mai înalt grad de puritate.

Produsele ENROUSH pot expira?

Da, chiar și produsele menstruale expiră, chiar dacă nu sunt la fel de perisabile ca alte bunuri. Produsele menstruale au o durată medie de viață de trei ani de la data fabricației. Produsele de îngrijire menstruală ENROUSH au data expirării înscrisă pe ambalaj, pentru ca tu să te bucuri în siguranță de produsele tale pe tot parcursul utilizării lor.

Sunt produsele ENROUSH vegane și netestate pe animale?

ENROUSH se ghidează după principii etice, de aceea toate produsele noastre sunt vegane, netestate pe animale, provin din surse sustenabile, și sunt create fără chimicale sau plastic. Te asigurăm de faptul că ENROUSH este cea mai bună alegere atât pentru corpul tău, cât și pentru planetă.

Unde pot arunca produsele menstruale folosite și ambalajele lor, după utilizare?

Aruncă tampoanele, absorbantele și anborbantele zilnice organice la coșul de gunoi sau în cutia pentru compost. NU LE ARUNCA NICIODATĂ în vasul de toaletă! Întrucât sunt super absorbante, se umple cu apă și pot bloca țevile de scurgere.
Produsele ENROUSH sunt 100% biodegradabile atât aerob cât și anaerob (cu sau fără oxigen). Poate dura până la 24 de luni pentru că produsele ENROUSH să se dezintegreze în totalitate. Pentru a grăbi procesul le poți rupe sau tăia cu o foarfecă în bucăți mai mici și apoi le poți combina cu restul de compost vegetal (fructe, legume).

Pot arunca la toaletă produsele ENROUSH?

NU recomandăm ca produsele ENROUSH să fie aruncate în vasul de toaletă, întrucât acest obiect sanitar este creat sa poată face față doar urinei, materiilor fecale și hârtiei igienice. Aruncarea oricărui alt obiect voluminos (asemeni produselor menstruale super absorbante care se umflă în contact cu apa) poate cauza blocarea țevilor de scurgere.

Produsele ENROUSH sunt sigure pentru orice vârstă?

Da, produsele ENROUSH sunt sigure și eficiente pentru orice vârstă căci folosim doar bumbac 100% organic, certificat GOTS în crearea produselor menstruale organice.
Recomandăm folosirea produselor menstruale organice sau orice alt produs organic aprobat gynecologic de îndată ce menstruația apare. Se pot preveni astfel infecțiile vaginale, dezechilibrele hormonale cauzate de chimicalele și fibrele sintetice folosite în produsele menstruale convenționale.

Cum sa alegi corect produsele menstruale?

Pentru a înțelege mai bine ce ți se potrivește, încearcă să răspunzi acestor întrebări simple:
- Ce prefer / de ce ai nevoie în funcție de stilul tău de viață?
Tampoane sau absorbante?
- Cum ai descrie fluxul tău menstrual?
Redus, normal, sau abundent?
Răspunsul la această întrebare te va ajuta să alegi mai bine produsele în funcție de nivelul lor de absorbție.
Kitul menstrual ENROUSH cuprinde tot ce ai nevoie ”în acea perioadă a lunii”! Tampoane, absorbante sau absorbante zilnice, și este total personalizabil. Tu alegi cantitatea și nivelul de absorbție al fiecărui produs, în funcție de necesarul tău lunar de produse menstruale.
De asemenea, prețul kitului este calculat transparent conform produselor alese, iar cutia menstruală va fi livrată la domiciliu pentru confortul tău.

Unde sunt fabricate produsele ENROUSH?

Toate produsele ENROUSH sunt fabricate în Europa, urmând cele mai înalte standarde ale agriculturii ecologice, recoltării și fabricației, toate procesele fiind certificate ecologic de GOTS (Standardul global al textilelor organice).
Absorbantele sunt fabricate în Belgia.
Tampoanele sunt fabricate în Germania.
Absorbantele zilnice sunt fabricate în Spania.

Absorbante
De ce să aleg absorbantele ENROUSH?

Dacă îți dorești protecție completă în timpul menstruației, fie că ai un flux abundent sau normal. Sunt făcute cu un strat superior din 100% bumbac organic certificat GOTS și un nucleu natural super absorbant, fără clorină, pentru a-ți oferi protecția de care ai nevoie și transparența pe care o meriți. Fără chimicale sau ingrediente ascunse.
Tehnologia Genius Core folosită la interior, previne scurgerile nedorite și se adaptează perfect formelor tale. Atât de confortabile încât vei uita că le porți!

Din ce sunt făcute absorbantele ENROUSH?

Absorbantele ENROUSH sunt create din 100% bumbac organic certificat GOTS în stratul superior și nucleu natural pe bază de plante în interior. Atât de simplu.
Folosim PE biodegradabil în compoziția foliilor de protecție a absorbantelor, adezivi non-toxici și biodegradabili pe spatele produselor, doar PE biodegradabil pentru ambalajele individuale și carton pentru cutiile produselor noastre. Fără chimicale sau ingrediente ascunse!

Din ce sunt făcute ambalajele individuale ale absorbantelor ENROUSH?

Suntem foarte transparenți când vine vorba despre ingredientele pe care le utilizăm, atât cele care intră în compoziția produsului cât și cele din compoziția ambalajelor.
Ambalaje individuale: Bio-PE biodegradabil
Spate protector împotriva scurgerilor: Bio-PE biodegradabil
Adeziv: Non-toxic, biodegradabil

Ce mărime ar trebui să aleg?

Absorbantele din bumbac organic ENROUSH sunt disponibile în trei dimensiuni, fiecare cu o absorbție diferită, pentru a se potrivi mai bine fluxului și stilului tău de viață:
Normal, 22 cm lungime, 8 cm lățime pentru flux menstrual normal.
Super, 28 cm lungime, 8 cm lățime, pentru flux menstrual abundent.
Noapte, 29 cm lungime, 8 cm lățime, pentru flux menstrual abundent pe timp de noapte.

Cât de des ar trebui să îmi schimb absorbantul?

Este recomandat ca absorbantul să fie schimbat la fiecare 4 pănâ la 8 ore, sau de îndată ce acesta se umple. Urmând aceste simple reguli de igienă, vei evita orice reacție alergică.

Sunt absorbantele ENROUSH la fel de bune ca cele obișnuite?

Da și chiar mai mult de atât! Absorbantele ENROUSH utilizează tehnologia Genius Core, creată special pentru ca absorbantele să se adapteze perfect formelor tale și să iți asigure o protecție fără scurgeri accidentale.

Sunt absorbantele ENROUSH hipoalergenice?

Da!
Absorbantele organice Enroush sunt hipoalergenice având un pH neutru, compatibil cu tipurile sensibile de piele. Folosim doar ingrediente organice naturale, toate produsele noastre fiind testate și aprobate atât dermatologic cât și ginecologic!

Unde sunt fabricate absorbantele ENROUSH?

Absorbantele noastre sunt produse cu grijă în Belgia, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Unitățile de producție sunt certificate ISO 9001 și toate instalațiile noastre au certificări BRC de siguranță și design.

Tampoane
De ce să aleg tampoanele ENROUSH?

Tampoanele sunt cea mai bună alegere când ai un stil de viață activ (fie că o faci la nivel de performanță sau doar recreativ / de întreținere). Atunci când ești întotdeauna pe fugă te vei simți mai confortabil să folosești o protecție internă pe timpul menstruației. Indiferent de motivul pentru care alegi tampoanele, asigură-te că optezi pentru cele mai mai sigure produse. Tampoanele ENROUSH sunt realizate din 100% Bumbac Organic certificat GOTS. Și doar atât. De asemenea, folosim doar 100% Bumbac Organic și în compoziția firului exterior, PE biodegradabil pentru ambalajele individuale și carton pentru cutia finală a produsului. Fără chimicale și fără ingrediente ascunse.

Din ce sunt făcute tampoanele ENROUSH?

Tampoanele ENROUSH sunt create din 100% Bumbac Organic certificat GOTS. Și nimic altceva! Am adăugat un fir exterior din bumbac 100% organic și folosim carton reciclabil pentru cutiile produselor noastre.
Fără chimicale sau ingrediente ascunse!

Tampoanele ENROUSH sunt albite chimic?

Nu! Nu se utilizează înălbitori și nici alte substanțe chimice în compoziția tampoanelor ENROUSH.

Tampoanele ENROUSH conțin materiale sintetice?

Nu! Tampoanele ENROUSH sunt fabricate din 100% bumbac organic cetificat GOTS. Niciun produs ENROUSH nu conține substanțe chimice sau plastic.

Sunt tampoanele ENROUSH biodegradabile?

Da! Tampoanele ENROUSH sunt 100% biodegradabile și compostabile. Din rațiuni etice, toate produsele și ambalajele ENROUSH sunt prietenoase cu natura!

Ce dimensiuni au tampoanele ENROUSH?

Tampoanele organice ENROUSH sunt create în trei dimensiuni:
- mini – absorbție mică
- normal – absorbție medie
- super – absorbție ridicată
Ce oferă protecție fără scurgeri și îți menține într-un mod organic sănătatea intimă.
Alege dimensiunea care se potrivește cel mai bine fluxului tău menstrual și nevoilor corpului tău. Optează pentru absorbție mică pentru începutul menstruației și ai grijă să îți schimbi tamponul la fiecare 4 ore.

Care este diferența dintre tampoanele mini, normal și super?

Diferența dintre tampoane este dată de cantitatea maximă de lichid menstrual pe care o pot absorbi. Cele mini rețin între 6 și 9 g de lichid, cele normale între 9 și 12g, iar cele super între 12 și 15 g. Toate tampoanele ENROUSH se extind în mod egal în laterale, pentru a oferi extra protecție și un plus de confort.

Ce dimensiune de tampon mi se potrivește?

Tampoanele din bumbac organic ENROUSH sunt create în 3 dimensiuni – mini, normale și super – similare cu cele ale tampoanelor convenționale pe care, probabil, le cunoști deja.
Mărimea ar trebui să reflecte întotdeauna abundența fluxului tău menstrual. Utilizează tampoane mini (absorbție scăzută) pentru zilele cu flux scăzut de la începutul și sfârșitul menstruației, alege tampoane normale (absorbție medie) sau super (absorbție ridicată) în timpul zilelor cu flux normal sau abundent.
Atenție, nu utiliza un tampon super în zilele cu flux scăzut, cu gândul că te va proteja mai eficient. Și nu alege unul cu absorbție foarte mica doar pentru că îți este teamă de a nu dezvolta SST. Tampoanele îți pot oferi o protecție sigură doar utilizate corect, schimbate la FIECARE 4 ORE sau chiar mai repede. Dacă ai un flux abundent, fie folosește extra protecție externă – cu un absorbant zilnic sau un absorbant de dimensiuni reduse sau schimbă-ți tamponul la fiecare 2 ore.
PONT ENROUSH: într-o cutie de tampoane (16 buc) poți alege diferite dimensiuni de tampoane pentru a se potrivi fluxului menstrual și stilului tău de viață.

Sunt tampoanele ENROUSH la fel de absorbante că cele convenționale?

Da, și chiar mai mult de atât!
Tampoanele ENROUSH sunt create exclusiv din bumbac organic certificat GOTS, și nu conțin ingrediente chimice care pot cauza infecții sau iritații vaginului tău.

Cum se folosește un tampon?

Se aplică și aici regula simplă: practicând vei căpăta experiență și vei observa de la o menstruație la alta că introducerea tamponului îți va fi din ce în ce mai comodă. Dar dacă nu ești obișnuită cu această metodă de protecție, iată un mic ghid de utilizare a tampoanelor:
1. Spală-ți mâinile și așează-te într-o poziție confortabilă (genunchii ușor flexați sau în genuflexiune).
2. Rupe ambalajul tamponului și îndepărtează doar partea de jos a acestuia, apoi derulează ața din bumbac.
3. Poziționează degetul arătător la capătul teșit al tamponului și împinge ușor, suficient cât tamponul să îți ”îmbrace” degetul foarte puțin.
4. Cu tamponul astfel fixat pe deget, identifică intrarea în vagin.
5. Elimină și partea de sus a ambalajului și relaxând mușchii vaginali introdu ușor tamponul. Pentru confort asigură-te că degetul tău intră aproximativ 2 cm în vagin, odată cu tamponul.
6. Lasă firul afară și spală-ți mâinile.
Aruncă ambalajul (sau vechiul tampon) la coșul de gunoi.
Nu uita sa îți schimbi tamponul la fiecare 4 ore – până la maxim 8 ore, pentru a evita riscul dezvoltării Sindromului Șocului Toxic.

Cât de des ar trebui să îmi schimb tamponul?

Se recomandă ca tamponul să fie schimbat LA FIECARE 4 ORE pentru a nu risca dezvoltarea unei reacții alergice sau SST. Nu utiliza NICIODATĂ un tampon mai mult de 8 ore consecutiv.

Ce legătură există între SST și folosirea tampoanelor?

Utilizarea tampoanelor necesită o igienă foarte bună. Deși SST nu este o consecință directă a folosirii tampoanelor, atunci când nu sunt respectate măsurile de igienă de bază șansele de a dezvolta acest sindrom cresc.
SST (Sindromul de șoc toxic) este o afecțiune gravă și uneori mortală dacă nu este descoperită la timp, fiind cauzată de infectarea cu stafilococul auriu și cel de grup A, care elimină în corp o toxină puternică ce provoacă șoc septic. Este asociat utilizării necorespunzătoare a tampoanelor (mai ales a celor sintetice) întrucât acestea creează un mediu umed propice dezvoltării de microorganisme. De aceea trebuie să îți schimbi tamponul la fiecare 4 ore pentru a evita dezvoltarea și multiplicarea bacteriilor în vaginul tău. Simptomele SST includ: confuzii spontane, presiune scăzută a sângelui, febră, stări de greață, diaree, dureri musculare, dureri de cap și chiar episoade de convulsie.
Pentru a evita orice problemă de sănătate, este indicat să respecți următoarele măsuri de igienă:
- Spală-te pe mâini atât înainte cât și după ce îți schimbi tamponul.
- Schimbă tamponul la fiecare 4 ore și nu depăși perioada maximă de 8 ore de folosire.
- Nu introduce niciodată mai mult de un tampon per utilizare.
- Dacă alegi să folosești un tampon pe timpul nopții, introdu-l chiar înainte de culcare și schimbă-l imediat când te trezești.

Pot folosi tampoane interne dacă sunt virgină?

Bineînțeles că poți!
Tampoanele funcționează la fel atât pentru virgine, cât și pentru persoanele active sexual. Himenul feminin este suficient de elastic pentru a susține un tampon fără a provoca o ruptură. Tampoanele pot fi mai greu de introdus atunci când ești virgină, de aceea alegerea unei dimensiuni mai mici și relaxarea în timpul inserării tamponul vor face procesul lin și ușor.

Sunt tampoanele ENROUSH aprobate ginecologic?

Da!
Tampoanele organice ENROUSH sunt concepute special pentru a se potrivit oricărui tip de corp – de aceea sunt atât de confortabile! În plus, toate produsele ENROUSH sunt hipoalergenice și au pH-ul compatibil cu toate tipurile de piele.

De ce sunt tampoanele ENROUSH mai scumpe decât cele convenționale?

Simplu. Producerea bumbacului organic este destul de costisitoare. Asupra culturilor de bumbac organic nu sunt folosite nici pesticide și nici substanțe chimice sau îngrășăminte artificiale, astfel culturile vor produce mai puțin bumbac decât cele convenționale. Deci este doar o problemă de cerere versus ofertă în piață, întrucât cantitatea de bumbac organic produs nu acoperă necesarul pieței.
În plus, tampoanele convenționale sunt realizate în mare parte din materiale sintetice (plastic) care sunt extrem de ieftine. Toți acești factori contribuie la o mică creștere a prețului produselor organice.

De ce să nu utilizez mai bine o cupă menstruală?

Bineînțeles că asta doar la alegerea ta. A folosi tampoane sau cupe depinde foarte mult de stilul de viață pe care îl ai și timpul de care dispui. Cupele menstruale sunt produse din silicon sau cauciuc și sunt create să fie inserate în vagin și să rețină tot sângele în cavitate, nu să îl absoarbă.
Deși pe piață există și cupe menstruale realizate din materiale organice, înainte de folosi această metodă de protecție ia în calcul stilul tău de viață.
Este recomandabil să folosești lubrifiere înainte să introduci o cupă menstruală și să ai grijă la igienă, întrucât riscul de apariție a SST există și în cazul folosirii acestui tip de produs.
Cupele menstruale sunt reutilizabile, pot reține mai mult lichid decât tampoanele și pot fi folosite pe o perioada mai lungă de timp (până la 12 ore). Totuși, au fost identificate câteva riscuri de care trebuie să ții cont înainte de a alege să folosești o cupă menstruală. Vorbește cu ginecologul tău dacă:
- ai alergie la cauciuc sau latex
- folosești un dispozitiv intrauterin pentru contracepție, întrucât ar putea fi necesară scurtarea firului atașat lui, pentru a nu-l extrage accidental în timp ce tragi cupa menstruală afară
- ai avut SST (Sindromul șocului toxic)
- ai suferit recent o intervenție chirurgicală locală, ai născut sau ai avut un avort spontan / provocat
- ai în prezent o infecție vaginală
- ești încă virgină și îți dorești să eviți ruperea himenului

Pot arunca la toaletă tampoanele ENROUSH?

NU, nu recomandăm aruncarea niciunui produs ENROUSH în vasul de toaletă, întrucât acesta din urmă este conceput să poată face față doar urinei, materiilor fecale și hârtiei igienice.
Aruncarea oricărui alt obiect absorbant poate cauza blocarea țevilor de scurgere.

Unde sunt fabricate tampoanele ENROUSH?

Tampoanele noastre sunt produse cu grijă în Germania, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Unitățile de producție sunt certificate ISO 9001 și toate instalațiile noastre au certificări BRC de siguranță și design.

Absorbante zilnice
De ce să aleg absorbantele zilnice ENROUSH?

Orice femeie știe că organismul ei funcționează non-stop și că scurgerile pot apărea în orice zi, nu doar în timpul menstruaţiei. Fie că este vorba despre transpiraţie sau despre scurgerile vaginale obișnuite, ai nevoie ca zona ta intimă sa fie uscată și curată în orice moment, pe tot parcursul ciclului menstrual. Linerele noastre delicate, din 100% bumbac organic te vor proteja oricând ai nevoie!
În plus, ele îți asigură extra protecția externă de care ai nevoie în zilele cu flux abundent când folosești protecție internă și sunt suficient de absorbante să rețină scurgerea slabă de la începutul sau de la sfârșitul menstruației.
Absorbantele zilnice organice ENROUSH sunt realizate cu un strat superior din 100% bumbac organic certificat GOTS și un strat interior super absorbant din material sustenabil, din fibre naturale. Sunt hipoalergenice, aprobate ginecologic, cu un PH neutru, blând cu pielea.

Din ce sunt făcute absorbantele zilnice ENROUSH?

Absorbantele zilnice ENROUSH sunt create doar din ingrediente natural.
Folosim 100% bumbac organic certificat GOTS în stratul superior și material sustenabil, din fibre naturale, în interior.
Folosim PE biodegradabil în compoziția foliilor de protecție a absorbantelor zilnice, adezivi non-toxici și biodegradabili pe spatele produselor, doar PE biodegradabil pentru ambalajele individuale și carton pentru cutiile produselor noastre. Fără chimicale sau ingrediente ascunse!

Din ce sunt făcute ambalajele individuale ale absorbantelor zilnice ENROUSH?

Suntem transparenți când vine vorba despre ingredientele pe care le utilizăm, atât cele care intră în compoziția produsului cât și cele din compoziția ambalajelor.
Spate protector împotriva scurgerilor: Bio-PE
Adeziv: Non-toxic
Ambalaje individuale: Bio-PE
Cutia produselor: Carton

Absorbantele zilnice ENROUSH sunt hipoalergenice?

Da! Absorbantele zilnice ENROUSH sunt hipoalergenice, având un pH neutru, delicat cu toate tipurile de piele sensibilă.
Suntem dedicați îngrijirii menstruale organice, de aceea folosim doar ingrediente de origine naturală, toate produsele noastre fiind aprobate atât dermatologic cât și ginecologic!

Absorbantele zilnice ENROUSH au aripioare laterale?

Nu. Absorbantele zilnice ENROUSH nu au aripioare laterale, însă sunt special concepute să se adapteze perfect formelor tale. Sunt super absorbante și nu alunecă deloc, chiar și în timpul celor mai active zile.

Cât de des ar trebui să îmi schimb absorbantul zilnic?

Se recomandă ca absorbantele zilnice să fie schimbate de două ori pe zi, sau de îndată ce acestea se umezesc.

Ce dimensiuni au linerele ENROUSH?

Absorbantele zilnice ENROUSH au dimensiune normală și absorbție medie. Sunt ultra-subțiri și se potrivesc atât de bine fiecărei siluete, încât vei uita pur și simplu că le porți.

Cum se folosește un absorbant zilnic?

Regula numărul unu: SPALĂ-TE PE MÂINI înainte de a atinge orice produs care va veni în contact cu vulva ta.
1. Îndepărtează ambalajul individual și folia de protecție de pe spatele absorbantului zilnic.
2. Lipește absorbantul zilnic de lenjeria intimă, cu banda adezivă în jos.
3. Aruncă ambalajul la coșul de gunoi sau utilizează-l pentru a-ți împacheta și arunca absorbantul zilnic folosit.
4. Schimbă-ți absorbantele zilnice de două ori pe zi (sau chiar mai devreme în cazul în care acestea devin umede), pentru a evita orice reacție alergică.

Unde sunt fabricate absorbantele zilnice ENROUSH?

Absorbantele noastre zilnice sunt produse cu grijă în Spania, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Unitățile de producție sunt certificate ISO 9001 și toate instalațiile noastre au certificări BRC de siguranță și design.

Plasturi menstruali
Cum funcționează terapia cu căldură din plasturii termici ENROUSH?

Terapia cu căldură relaxează durerile musculare, întrucât temperatura crește în mod natural fluxul sanguin acolo unde este aplicată, ceea ce permite ameliorarea durerii. Plasturii termici ENROUSH sunt concepuți pentru a furniza căldură până la 8 ore.

Pot folosi plasturele termic chiar dacă NU sunt la menstruație?

Da! Poți folosi plasturii termici ENROUSH pentru ameliorarea simptomelor premenstruale sau a durerilor musculare din timpul ovulației, spre exemplu. Dar poți să îi folosești și pentru umăr, zona cervicală sau dureri lombare.

Pot reîncălzi un plasture ENROUSH folosit?

Nu. Odată ce ingredientele s-au activat și efectul de încălzire s-a terminat, plasturele nu mai poate fi reactivat sau reîncălzit. Atenție! Nu încerca să încălzești plasturele în cuptorul cu microunde, poate face explozie! După folosire, îți recomandăm să arunci plasturele în mod corespunzător.

Pot folosi plasturele direct pe piele?

Nu. Contacul direct cu o sursă de căldură, chiar și scăzută, poate cauza arsuri și iritații. Plasturii ENROUSH emit suficient de multă căldură așa că îți garantăm că vei simți efectul de calmare chiar și prin țesătura lenjeriei tale intime!

Am tăiat sau am rupt din greșeală plasturele ENROUSH. Pot să-l port în continuare?

Nu. Dacă plasturele este deteriorat sau rupt, aruncă conținutul pe sol sau la coșul de gunoi. Dacă conținutul plasturelui intră în contact cu pielea sau cu ochii, clătește zona afectată cu apă și adresează-te unui medic.

Gel intim
Pot să folosesc gelul intim ENROUSH dacă am pielea sensibilă?

Da. Gelul intim se potrivește oricărui tip de piele, inclusiv celui sensibil. Formula sa cu ingrediente naturale menține pH-ul zonei intime și minimizează riscul de alergii sau iritații.

Am auzit păreri diferite despre gelurile intime. Cum se diferențiază ENROUSH?

Știm că poate fi confuzant. Multe dintre gelurile de duș și intime de pe piață, în prezent, conțin substanțe chimice care pot influența pH-ul zonei genitale. Sfatul nostru? Dacă nu simți că ai nevoie de un gel intim, atunci nu folosi unul! Noi vrem doar să-ți oferim o opțiune sigură pentru corp, blândă cu vulva ta și naturală, dacă îți cauți un gel intim! ENROUSH are o formulă specială cu 95% ingrediente naturale, creată împreună cu medicii dermatologi și ginecologi.

Pot să folosesc gelul intim dacă secrețiile mele au miros?

Secrețiile vaginale au un miros natural acidic, însă dacă observi o schimbare în mirosul obișnuit, este indicat să consulți un medic ginecolog. Gelul intim ENROUSH nu este menit să mascheze sau să acopere mirosul secrețiilor.

Pot folosi gelul intim și când sunt la menstruație?

Da! Folosește apă caldă și gelul intim ENROUSH, cu o formulă blândă, naturală și delicată cu vulva ta care nu dezechilibrează flora și previne infecțiile fungice.

Pot introduce gelul în vagin?

Vaginul se curăță singur, așa că nu e nevoie să îl speli sau să introduci gelul în vagin. Din contră, nu recomandăm spălăturile vaginale de niciun fel întrucât acestea pot distruge flora microbiană vaginală. Gelul intim ENROUSH e special formulat pentru a curăța ușor vulva și zonele din jur.

De câte ori pe zi pot folosi gelul intim?

Poți folosi gelul ENROUSH în fiecare zi, cel puțin o dată pe zi. Poți să-l adaugi în rutina de igienă intimă însă ai grijă să nu exagerezi: folosirea excesivă a oricărui gel de curățare în zona intimă poate provoca uscăciune și iritații.

Pot să folosesc gelul pe tot corpul?

Da, gelul intim ENROUSH poate fi folosit ca pe întregul corp. Fiind formulat cu 95% ingrediente naturale, special alese pentru a nu dezechilibra zona delicată a vulvei poate fi folosit ca gel de corp chiar și pentru pielea sensibilă.

Ce legătură există între sănătatea vulvei, cea a tractului urinar și a vaginului?

Mediul vulvei (extern) poate afecta mediul vaginal (intern). Așadar, un vagin sănătos își menține în mod natural nivelul optim al pH-ului. Formula specială a gelului intim ENROUSH, destinat vulvei, conține ingrediente naturale pentru o curățare și îngrijire delicată, fără însă a compromite sănătatea vagunală și urinară.

Abonament
Cum funcționează abonamentul ENROUSH?

Ai parte de o menstruație fără griji cu abonamentul personalizabil ENROUSH. Ești doar la câteva click-uri distanță de a avea cutia ta menstruală personalizată, livrată direct la ușa ta oricând dorești!
Tu alegi produsele de care ai nevoie (tampoane, absorbante sau absorbante zilnice) în cantitățile și nivelurile de absorbție dorite, pentru a se potrivi cât mai bine fluxului tău menstrual.
Ce trebuie să fac pentru a-mi crea un abonament ENROUSH?
1. Alege-ți produsele preferate, fie din pagina de abonament, fie direct din pagina de cumpărături a fiecărui produs. Adăuga doar ce ai nevoie: absorbante, tampoane, absorbante zilnice sau pe toate!
2. Adaptează-te fluxului tău menstrual. Tu alegi cantitățile, dimensiunile dorite, precum și frecvența livrării.
3. Modifică oricând. Întrerupe sau actualizează abonamentul oricând dorești. Fără costuri suplimentare.
Vizualizează plata fixă recurentă în mod transparent chiar înainte de finalizarea comenzii.

De ce să mă abonez la ENROUSH?

Menstruația ar trebui să fie despre tine și bunăstarea ta! De aceea am creat abonamentul ENROUSH pentru a te ajuta să economisești timp prețios și energie atunci când nu vrei să cauți produse menstruale sănătoase în ultimul moment.
Atât de simplu: alege-ți produsele favorite și acestea vor fi livrate direct la ușa ta, periodic. Tu alegi atât produsele de care ai nevoie (tampoane, absorbante sau absorbante zilnice) în cantitățile și nivelurile de absorbție dorite, precum și frecevența livrării. Fă pasul spre îngrijirea menstruală organică și bucură-te de următoarele luni fără stres, simplu și convenabil.

Cum funcționează plata automată a abonamentului ENROUSH?

După ce ai ales produsele și frecvența livrării, suma totală va fi calculată automat în coșul de cumpărături. Această va fi suma totală recurentă ce va fi extrasă din contul tău bancar în fiecare lună / la fiecare două luni (în funcție de programul de livrare pe care l-ai selectat anterior).

Când se vor retrage banii din cont?

Cardul tău va fi debitat la aceeași dată la care ai plasat comanda, în fiecare lună sau o dată la două luni, în funcție de frecvența livrării pentru care ai optat.

Pot personaliza produsele din abonament?

Da, poți actualiza sau modifica abonamentul oricând dorești. Abonamentul poate fi anulat doar după a treia livrare.

Îmi pot modifica abonamentul? Cum?

Intră în secțiunea ”Contul meu” și aici îți vei putea vedea abonamentele în curs. Poți face modificări cu până la 15 zile înainte de următoarea dată de livrare. Nu se percep taxe suplimentare pentru înghețarea suqa actualizarea abonamentului!

Pot sări peste o expediere? Cum?

Conectează-te la secțiunea ”Contul meu” și aici îți vei putea vedea abonamentul în curs. Tot de aici îți poți întrerupe abonamentul cu până la 15 zile înainte de următoarea dată de expediere. Poți îngheța abonamentul pentru maximum 3 luni consecutive. Îți poți relua abonamentul oricând dorești! Gratuit!

Când trebuie să fac modificările pentru a respecta termenul limită al abonamentelor?

Îți poți întrerupe abonamentul cu până la 15 zile înainte de următoarea dată de expediere.

Ce se întâmplă dacă mi-am uitat datele de autentificare în contul meu ENROUSH?

Nu este nici o problema, se poate întâmpla oricui.
Trebuie doar să accesezi secțiunea “Contul meu” din meniul principal și să apeși butonul "Ai uitat parola?". Pagina de reinițializare a parolei va apărea, trebuie doar să îți introduci adresa de e-mail, apoi să apeși butonul de trimitere. Veți primi instrucțiunile prin e-mail, urmează întocmai pașii indicați și configurează-ți o nouă parolă pentru contul tău ENROUSH.

Cum îmi accesez contul ENROUSH?

Contul personal ENROUSH poate fi găsit accesând secțiunea CONTUL MEU din partea superioară dreaptă a paginii principale. Vei fi conectată deja sau vei fi invitată să îți completezi adresa de e-mail și parola atașată contului. Dacă ai uitat informațiile de conectare, nu te îngrijora, doar urmează pașii din secțiunea FAQ "Ce se întâmplă dacă mi-am uitat datele de autentificare în contul meu ENROUSH?"

Comenzi, plăti și livrare
Pot cumpăra produsele ENROUSH din magazin?

Facem tot ce ne stă în putință să ne extindem colaboratorii. În acest moment, produsele Enroush se pot găsi și în magazinele offline Ototo din București, România precum și Circle Shop, Elveția.

Ce forme de plată sunt acceptate?

Poți plăti comenzile ENROUSH plasate pe site-ul noastru doar folosind cardul bancar: Visa, Master Card, American Express sau prin Apple Pay, PayPal și Discover Network.

Pot schimba metoda de plată?

Da, poți schimba metoda de plată curentă în secțiunea cont personal, făcând clic pe butonul "Gestionare abonament".

Cum se vor livra produsele?

Livrăm convenabil atât prin intermediul serviciilor poștale, cât și prin intermediul curieratului – în funcție de fiecare țară. Toate metodele de expediere vor fi afișate la checkout și astfel o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Care este costul de livrare?

Costul de livrare variază în funcție de fiecare țară, iar toate opțiunile de livrare sunt presetate la cea mai mică sumă pentru a fi accesibile tuturor.

Am greșit adresa de livrare. Ce pot să fac?

Nici o problemă, trimite-ne un e-mail pe adresa ORDERS@ENROUSH.COM, menționând numărul comenzii tale și noua adresă de livrare, pentru ca noi să putem face modificările necesare.

Cum îmi pot modifica/ anula comanda?

Conectează-te la secțiunea Contul meu și aici îți vei putea vedea comanda în curs. Aici poți edita sau anula o comandă cu până la 15 zile înainte de data livrării. Nu se percep taxe pentru anulări sau ajustări la abonamente!

Produsele mele nu au ajuns deloc, sau au ajuns deteriorate. Ce pot face?

Atunci când un client nu este mulțumit de experiența ENROUSH, nu putem fi mulțumiți nici noi. Trimite-ne un e-mail pe adresa ORDERS@ENROUSH.COM, menționând numărul comenzii tale și detaliază problema întâmpinată, iar noi o vom rezolva în cel mai scurt timp posibil.

Pot returna / schimba produsele ENROUSH?

Iubim produsele noastre și credem că și ție îți vor plăcea mult, însă înțelegem că uneori părerile tuturor pot să difere. Având în vedere natura intimă a produselor noastre, nu putem accepta retururi în cazul în care cutiile au fost deschise.
Deci da, poți returna produsele pentru menstruație ENROUSH doar în cazul în care cutia produselor este încă sigilată.

Cum funcționează codurile de reducere?

Adaugă codul de reducere direct în coșul de cumpărături, imediat sub rezumatul comenzii. Costurile comenzii, expedierii și taxele vor fi calculate în funcție de natura codului de reducere, la finalizarea comenzii.

În ce țări livrați?

În prezent expediem către Germania, Austria, Elveția și România, dar ne dorim să ne extindem cât mai curând posibil.
Înscrie-te la newsletter-ul nostru și fii primul care află când vom livra și în alte tări!

Cum pot să îmi urmăresc comanda?

Imediat ce comanda ta a fost expediată, vei primi pe e-mail cu un cod unic prin care îți poți urmări comanda.

Datele mele cu caracter personal sunt în siguranță?

Sigur! Luăm în serios confidențialitatea turturor clienților nostri și astfel am conceput colectarea datelor personale în acord cu noile prevederi legale. Nu îţi face griji! Nu îți vom partaja niciodată informațiile personale.

Produse gratis
Ce este programul PRODUSE GRATIS ENROUSH?

Prin intermediul acestui program poți obține produsele ENROUSH complet gratuit! Trebuie doar să îți creezi un cont pe site-ul enroush.com, apoi să copiezi și să distribui link-ul unic de recomandare prietenelor tale, link pe care îș găsești vei găsi link-ul în widget-ul din dreapta jos a site-ului.. Ajută-ne să promovăm îngrijirea menstruală sănătoasă și sustenabilă în comunitatea ta și fii recompensată pentru contribuția ta minunată!

Cum pot distribui linkul meu de recomandare?

Simplu, dă copy & paste link-ului de recomandare pe orice platforma de social media, trimite-l prin e-mail sau aplicații de mesagerie, încurajându-ți astfel comunitatea de femei minunate să facă acel pas important spre o îngrijire menstruală naturală și sănătoasă.

Ce primesc prin programul PRODUSE GRATIS ENROUSH?

Când alegi să susții cauza noastră, recomandând ENROUSH comunității tale de prieteni, te vom recompense cu:
• 1 CUTIE de produse menstruale ENROUSH la alegere, pentru fiecare 3 prieteni care au achiziționat produse utilizând link-ul tău de recomandare.
• 3 CUTII de produse menstruale ENROUSH la alegere, pentru fiecare 6 prieteni care au achiziționat produse utilizând link-ul tău de recomandare.
• 12 CUTII de produse menstruale ENROUSH la alegere, pentru fiecare 12 prieteni care au achiziționat produse utilizând link-ul tău de recomandare.

Ce primesc prietenele mele prin programul PRODUSE GRATIS ENROUSH?

Prietenele tale vor primi 10% REDUCERE la prima lor comandă, datorită recomandării tale! Deci, poți obține produsele ENROUSH gratuit, susținând o cauză bună și, în PLUS, poți dărui prietenelor tale o reducere de care se vor putea bucura chiar de la prima comada!

Pot folosi conturile de social media pentru a-mi partaja linkul de recomandare?

Da! Pur și simplu dă copy & paste link-ului de recomandare pe orice platformă social media, sau în mesaj privat prietenelor cele mai apropiate, încurajându-ți astfel comunitatea de femei minunate să facă acel pas important spre o îngrijire menstruală naturală și sănătoasă.