Transport gratuit pentru comenzi peste 120 RON

ABSORBANTE ORGANICE

Protecția ta naturală
24.6 ron Normal
Absorbție medie - 12 buc.
cumpără acum
24.6 ron Super
Absorbție super - 10 buc.
cumpără acum
24.6 ron Noapte
Absorbție extra - 8 buc.
cumpără acum

TAMPOANE ORGANICE

Micul tău ajutor
28.9 ron Mini
Absorbție mică - 16 buc.
cumpără acum
28.9 ron Normal
Absorbție medie - 16 buc.
cumpără acum
28.9 ron Super
Absorbție super - 16 buc.
cumpără acum

ABSORBANTE ZILNICE

Suportul tău de zi cu zi
24.6 ron Normal
Absorbție medie - 24 buc.
cumpără acum

CONFORT ȘI IGIENĂ INTIMĂ

Remediile tale naturale
28.9 ron Plasturi menstruali
Calmează crampele - 3 buc.
cumpără acum
36.46 ron Gel intim natural
Antibacterian & hidratant - 200 ml
cumpără acum
19 ron Mini borseta self-love
Poartă cu tine tot ce ai nevoie
cumpără acum
CUVINTE DIN SUFLET
Vanessa
"Eu împreună cu sora mea folosim deja de 2 luni absorbante și tampoane organice de la Enroush și sunt perfecte. Tot ce este de la Enroush efectiv nu se simte pe piele și sunt super linistita cu opțiunea de abonament, deoarece nu mai uit sa cumpar tampoane."
- Vanessa -
Elena
"În urmă cu câteva luni am dat o șansă absorbantelor organice Enroush pentru că mă săturasem de iritatiile și petele cu care mă confruntam la fiecare ciclu menstrual. Încă de la prima utilizare am fost extrem de încântată, parcă nici nu am un absorbant, atât de comode sunt!"
- Elena -
Diana
"Cele mai bune, am avut probleme înainte cu absorbantele din comerț și la recomandarea medicului am renunțat la ele. De când am descoperit aceste absorbante organice de bumbac sunt foarte mulțumită de ele. Sunt sigură că nu veți mai renunța la ele!"
- Diana -
Catalina
"Produse bio fantastice și super potrivite pentru mine și stilul meu agitat de viață..de când am descoperit tampoanele organice Enroush nu m-aș mai întoarce niciodată la vechile produse de igienă… Iar varianta abonament..ce pot spune, super smart!"
- Catalina -
Raluca
"Am descoperit Enroush căutând produse de igienă intimă din bumbac 100%. Am fost puţin sceptică la început. Am o menstruaţie abundentă în primele zile şi era un stres pentru mine până să descopăr Enroush. Absorbantele de noapte sunt perfecte pentru mine. Mi-a plăcut foarte mult ideea de abonament şi sunt foarte încântată: sunt foarte receptivi şi răspund prompt solicitărilor."
- Raluca -
Catalina
"In ultimii ani m-am confruntat cu aparitia iritatiilor in zona intima, am incercat diverse absorbante dar rezultatul erau aceleasi. Acum de 2 luni folosesc absorbantele ENROUS si perioada de menstruatie a devenit ca orice saptamana din timpul lunii."
- Catalina -
Ingrediente & întrebări generale
De ce să aleg produsele din bumbac organic ENROUSH în locul celor convenționale?

Produsele din bumbac organic sunt sigure atât pentru corpul tău cât și pentru mediu!!
ENROUSH folosește doar 100% bumbac organic certificat GOTS și 100% fibre naturale.
Produsele convenționale, pe de altă parte, utilizează până la 90% plastic și conțin substanțe chimice – precum BPA - cu potențial dăunător din punct de vedere hormonal, dioxină – rezultată prin procesul de înălbire. Mai mult, ”gelurile absorbante” incluse în aceste produse sunt obținute chimic, și sunt toxice pentru organism. Tot acest exces de plastic este dăunător și pentru mediu, tampoanele și absorbantele convenționale având nevoie de aproape 500 de ani pentru a se descompune complet, fiind în acest timp sursă de poluare pentru ape și mai ales plaje.

De ce sunt ingredientele produselor menstruale atât de importante?

Ingredientele produselor menstruale sunt un element crucial în menținerea unei bune sănătăți vaginale, de aceea ar trebui privite mai degrabă ca și consumabile medicale nu ca și produse de uz comun.
Știai că vaginul dispune de cel mai absorbant țesut din tot corpul? De aceea va permite, literal, tuturor substanțelor chimice din produsele menstruale convenționale să intre în organism. Produsele convenționale folosesc materiale sintetice (ce pot provoca dezechilibre hormonale), parfum (factor iritant și cauzator de tulburări hormonale), dioxină (rezultată în urma procesului de albire chimică - cu potențial dăunător pentru sistemul reproducător), și mulți alți compuși și derivați chimici folosiți pentru a da o culoare și o textură mai plăcută.

Toate produsele ENROUSH sunt naturale?

Da, absolut naturale!
Folosim cele mai bune ingrediente naturale atât în interiorul, cât și în exteriorul produselor noastre, fie că vorbim despre nucleul absorbant, înveliș, adeziv, sau ambalaj. Doar bumbac 100% ORGANIC CERTIFICAT GOTS este folosit pentru tampoane și pentru straturile superioare ale absorbantelor și absorbantelor zilnice. Interiorul absorbantelor și cel al absorbantelor zilnice este conceput 100% din fibre naturale. Toate împachetate în ambalaje reciclabile.

Care sunt certificările ENROUSH?

Produsele ENROUSH sunt certificate GOTS.
Ce înseamnă GOTS? Standardul Global pentru Textile Organice (The Global Organic Textile Standard), cea mai prestigioasă autoritate de certificare a bumbacului organic.
GOTS asigură respectarea tuturor normelor de producție: de la materialele utilizate și până la tot procesul de fabricare și ambalare a produsului.

Produsele ENROUSH sunt aprobate dermatologig & ginecologig?

Da, toate produsele ENROUSH sunt sigure și au fost aprobate dermatologic și ginecologic. Pentru o utilizare lipsită de incidente, te sfătuim să urmezi corect instrucțiunile de utilizare menționate pe fiecare pagină a produsului sau stipulate direct pe ambalaj.

Toate produsele ENROUSH sunt non-toxice?

Sigur!
Toate produsele ENROUSH sunt testate dermatologic, realizate din 100% bumbac organic certificat GOTS, nealbit chimic și din fibre naturale. NU FOLOSIM fibre sintetice, organisme modificate genetic, pesticide în creșterea bumbacului organic, și nici chimicale în procesele noastre de producție (coloranți, dioxină, arome, sau clor). Astfel, toate produsele noastre au cel mai înalt grad de puritate.

Produsele ENROUSH pot expira?

Da, chiar și produsele menstruale expiră, chiar dacă nu sunt la fel de perisabile ca alte bunuri. Produsele menstruale au o durată medie de viață de trei ani de la data fabricației. Produsele de îngrijire menstruală ENROUSH au data expirării înscrisă pe ambalaj, pentru ca tu să te bucuri în siguranță de produsele tale pe tot parcursul utilizării lor.

Sunt produsele ENROUSH vegane și netestate pe animale?

ENROUSH se ghidează după principii etice, de aceea toate produsele noastre sunt vegane, netestate pe animale, provin din surse sustenabile, și sunt create fără chimicale sau plastic. Te asigurăm de faptul că ENROUSH este cea mai bună alegere atât pentru corpul tău, cât și pentru planetă.

Unde pot arunca produsele menstruale folosite și ambalajele lor, după utilizare?

Aruncă tampoanele, absorbantele și anborbantele zilnice organice la coșul de gunoi sau în cutia pentru compost. NU LE ARUNCA NICIODATĂ în vasul de toaletă! Întrucât sunt super absorbante, se umple cu apă și pot bloca țevile de scurgere.
Produsele ENROUSH sunt 100% biodegradabile atât aerob cât și anaerob (cu sau fără oxigen). Poate dura până la 24 de luni pentru că produsele ENROUSH să se dezintegreze în totalitate. Pentru a grăbi procesul le poți rupe sau tăia cu o foarfecă în bucăți mai mici și apoi le poți combina cu restul de compost vegetal (fructe, legume).

Pot arunca la toaletă produsele ENROUSH?

NU recomandăm ca produsele ENROUSH să fie aruncate în vasul de toaletă, întrucât acest obiect sanitar este creat sa poată face față doar urinei, materiilor fecale și hârtiei igienice. Aruncarea oricărui alt obiect voluminos (asemeni produselor menstruale super absorbante care se umflă în contact cu apa) poate cauza blocarea țevilor de scurgere.

Produsele ENROUSH sunt sigure pentru orice vârstă?

Da, produsele ENROUSH sunt sigure și eficiente pentru orice vârstă căci folosim doar bumbac 100% organic, certificat GOTS în crearea produselor menstruale organice.
Recomandăm folosirea produselor menstruale organice sau orice alt produs organic aprobat gynecologic de îndată ce menstruația apare. Se pot preveni astfel infecțiile vaginale, dezechilibrele hormonale cauzate de chimicalele și fibrele sintetice folosite în produsele menstruale convenționale.

Cum sa alegi corect produsele menstruale?

Pentru a înțelege mai bine ce ți se potrivește, încearcă să răspunzi acestor întrebări simple:
- Ce prefer / de ce ai nevoie în funcție de stilul tău de viață?
Tampoane sau absorbante?
- Cum ai descrie fluxul tău menstrual?
Redus, normal, sau abundent?
Răspunsul la această întrebare te va ajuta să alegi mai bine produsele în funcție de nivelul lor de absorbție.
Kitul menstrual ENROUSH cuprinde tot ce ai nevoie ”în acea perioadă a lunii”! Tampoane, absorbante sau absorbante zilnice, și este total personalizabil. Tu alegi cantitatea și nivelul de absorbție al fiecărui produs, în funcție de necesarul tău lunar de produse menstruale.
De asemenea, prețul kitului este calculat transparent conform produselor alese, iar cutia menstruală va fi livrată la domiciliu pentru confortul tău.

Unde sunt fabricate produsele ENROUSH?

Toate produsele ENROUSH sunt fabricate în Europa, urmând cele mai înalte standarde ale agriculturii ecologice, recoltării și fabricației, toate procesele fiind certificate ecologic de GOTS (Standardul global al textilelor organice).
Absorbantele sunt fabricate în Belgia.
Tampoanele sunt fabricate în Germania.
Absorbantele zilnice sunt fabricate în Spania.

Absorbante
De ce să aleg absorbantele ENROUSH?

Dacă îți dorești protecție completă în timpul menstruației, fie că ai un flux abundent sau normal. Sunt făcute cu un strat superior din 100% bumbac organic certificat GOTS și un nucleu natural super absorbant, fără clorină, pentru a-ți oferi protecția de care ai nevoie și transparența pe care o meriți. Fără chimicale sau ingrediente ascunse.
Tehnologia Genius Core folosită la interior, previne scurgerile nedorite și se adaptează perfect formelor tale. Atât de confortabile încât vei uita că le porți!

Din ce sunt făcute absorbantele ENROUSH?

Absorbantele ENROUSH sunt create din 100% bumbac organic certificat GOTS în stratul superior și nucleu natural pe bază de plante în interior. Atât de simplu.
Folosim PE biodegradabil în compoziția foliilor de protecție a absorbantelor, adezivi non-toxici și biodegradabili pe spatele produselor, doar PE biodegradabil pentru ambalajele individuale și carton pentru cutiile produselor noastre. Fără chimicale sau ingrediente ascunse!

Din ce sunt făcute ambalajele individuale ale absorbantelor ENROUSH?

Suntem foarte transparenți când vine vorba despre ingredientele pe care le utilizăm, atât cele care intră în compoziția produsului cât și cele din compoziția ambalajelor.
Ambalaje individuale: Bio-PE biodegradabil
Spate protector împotriva scurgerilor: Bio-PE biodegradabil
Adeziv: Non-toxic, biodegradabil

Ce mărime ar trebui să aleg?

Absorbantele din bumbac organic ENROUSH sunt disponibile în trei dimensiuni, fiecare cu o absorbție diferită, pentru a se potrivi mai bine fluxului și stilului tău de viață:
Normal, 22 cm lungime, 8 cm lățime pentru flux menstrual normal.
Super, 28 cm lungime, 8 cm lățime, pentru flux menstrual abundent.
Noapte, 29 cm lungime, 8 cm lățime, pentru flux menstrual abundent pe timp de noapte.

Cât de des ar trebui să îmi schimb absorbantul?

Este recomandat ca absorbantul să fie schimbat la fiecare 4 pănâ la 8 ore, sau de îndată ce acesta se umple. Urmând aceste simple reguli de igienă, vei evita orice reacție alergică.

Sunt absorbantele ENROUSH la fel de bune ca cele obișnuite?

Da și chiar mai mult de atât! Absorbantele ENROUSH utilizează tehnologia Genius Core, creată special pentru ca absorbantele să se adapteze perfect formelor tale și să iți asigure o protecție fără scurgeri accidentale.

Sunt absorbantele ENROUSH hipoalergenice?

Da!
Absorbantele organice Enroush sunt hipoalergenice având un pH neutru, compatibil cu tipurile sensibile de piele. Folosim doar ingrediente organice naturale, toate produsele noastre fiind testate și aprobate atât dermatologic cât și ginecologic!

Unde sunt fabricate absorbantele ENROUSH?

Absorbantele noastre sunt produse cu grijă în Belgia, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Unitățile de producție sunt certificate ISO 9001 și toate instalațiile noastre au certificări BRC de siguranță și design.

Tampoane
De ce să aleg tampoanele ENROUSH?

Tampoanele sunt cea mai bună alegere când ai un stil de viață activ (fie că o faci la nivel de performanță sau doar recreativ / de întreținere). Atunci când ești întotdeauna pe fugă te vei simți mai confortabil să folosești o protecție internă pe timpul menstruației. Indiferent de motivul pentru care alegi tampoanele, asigură-te că optezi pentru cele mai mai sigure produse. Tampoanele ENROUSH sunt realizate din 100% Bumbac Organic certificat GOTS. Și doar atât. De asemenea, folosim doar 100% Bumbac Organic și în compoziția firului exterior, PE biodegradabil pentru ambalajele individuale și carton pentru cutia finală a produsului. Fără chimicale și fără ingrediente ascunse.

Din ce sunt făcute tampoanele ENROUSH?

Tampoanele ENROUSH sunt create din 100% Bumbac Organic certificat GOTS. Și nimic altceva! Am adăugat un fir exterior din bumbac 100% organic și folosim carton reciclabil pentru cutiile produselor noastre.
Fără chimicale sau ingrediente ascunse!

Tampoanele ENROUSH sunt albite chimic?

Nu! Nu se utilizează înălbitori și nici alte substanțe chimice în compoziția tampoanelor ENROUSH.

Tampoanele ENROUSH conțin materiale sintetice?

Nu! Tampoanele ENROUSH sunt fabricate din 100% bumbac organic cetificat GOTS. Niciun produs ENROUSH nu conține substanțe chimice sau plastic.

Sunt tampoanele ENROUSH biodegradabile?

Da! Tampoanele ENROUSH sunt 100% biodegradabile și compostabile. Din rațiuni etice, toate produsele și ambalajele ENROUSH sunt prietenoase cu natura!

Ce dimensiuni au tampoanele ENROUSH?

Tampoanele organice ENROUSH sunt create în trei dimensiuni:
- mini – absorbție mică
- normal – absorbție medie
- super – absorbție ridicată
Ce oferă protecție fără scurgeri și îți menține într-un mod organic sănătatea intimă.
Alege dimensiunea care se potrivește cel mai bine fluxului tău menstrual și nevoilor corpului tău. Optează pentru absorbție mică pentru începutul menstruației și ai grijă să îți schimbi tamponul la fiecare 4 ore.

Care este diferența dintre tampoanele mini, normal și super?

Diferența dintre tampoane este dată de cantitatea maximă de lichid menstrual pe care o pot absorbi. Cele mini rețin între 6 și 9 g de lichid, cele normale între 9 și 12g, iar cele super între 12 și 15 g. Toate tampoanele ENROUSH se extind în mod egal în laterale, pentru a oferi extra protecție și un plus de confort.

Ce dimensiune de tampon mi se potrivește?

Tampoanele din bumbac organic ENROUSH sunt create în 3 dimensiuni – mini, normale și super – similare cu cele ale tampoanelor convenționale pe care, probabil, le cunoști deja.
Mărimea ar trebui să reflecte întotdeauna abundența fluxului tău menstrual. Utilizează tampoane mini (absorbție scăzută) pentru zilele cu flux scăzut de la începutul și sfârșitul menstruației, alege tampoane normale (absorbție medie) sau super (absorbție ridicată) în timpul zilelor cu flux normal sau abundent.
Atenție, nu utiliza un tampon super în zilele cu flux scăzut, cu gândul că te va proteja mai eficient. Și nu alege unul cu absorbție foarte mica doar pentru că îți este teamă de a nu dezvolta SST. Tampoanele îți pot oferi o protecție sigură doar utilizate corect, schimbate la FIECARE 4 ORE sau chiar mai repede. Dacă ai un flux abundent, fie folosește extra protecție externă – cu un absorbant zilnic sau un absorbant de dimensiuni reduse sau schimbă-ți tamponul la fiecare 2 ore.
PONT ENROUSH: într-o cutie de tampoane (16 buc) poți alege diferite dimensiuni de tampoane pentru a se potrivi fluxului menstrual și stilului tău de viață.

Sunt tampoanele ENROUSH la fel de absorbante că cele convenționale?

Da, și chiar mai mult de atât!
Tampoanele ENROUSH sunt create exclusiv din bumbac organic certificat GOTS, și nu conțin ingrediente chimice care pot cauza infecții sau iritații vaginului tău.

Cum se folosește un tampon?

Se aplică și aici regula simplă: practicând vei căpăta experiență și vei observa de la o menstruație la alta că introducerea tamponului îți va fi din ce în ce mai comodă. Dar dacă nu ești obișnuită cu această metodă de protecție, iată un mic ghid de utilizare a tampoanelor:
1. Spală-ți mâinile și așează-te într-o poziție confortabilă (genunchii ușor flexați sau în genuflexiune).
2. Rupe ambalajul tamponului și îndepărtează doar partea de jos a acestuia, apoi derulează ața din bumbac.
3. Poziționează degetul arătător la capătul teșit al tamponului și împinge ușor, suficient cât tamponul să îți ”îmbrace” degetul foarte puțin.
4. Cu tamponul astfel fixat pe deget, identifică intrarea în vagin.
5. Elimină și partea de sus a ambalajului și relaxând mușchii vaginali introdu ușor tamponul. Pentru confort asigură-te că degetul tău intră aproximativ 2 cm în vagin, odată cu tamponul.
6. Lasă firul afară și spală-ți mâinile.
Aruncă ambalajul (sau vechiul tampon) la coșul de gunoi.
Nu uita sa îți schimbi tamponul la fiecare 4 ore – până la maxim 8 ore, pentru a evita riscul dezvoltării Sindromului Șocului Toxic.

Cât de des ar trebui să îmi schimb tamponul?

Se recomandă ca tamponul să fie schimbat LA FIECARE 4 ORE pentru a nu risca dezvoltarea unei reacții alergice sau SST. Nu utiliza NICIODATĂ un tampon mai mult de 8 ore consecutiv.

Ce legătură există între SST și folosirea tampoanelor?

Utilizarea tampoanelor necesită o igienă foarte bună. Deși SST nu este o consecință directă a folosirii tampoanelor, atunci când nu sunt respectate măsurile de igienă de bază șansele de a dezvolta acest sindrom cresc.
SST (Sindromul de șoc toxic) este o afecțiune gravă și uneori mortală dacă nu este descoperită la timp, fiind cauzată de infectarea cu stafilococul auriu și cel de grup A, care elimină în corp o toxină puternică ce provoacă șoc septic. Este asociat utilizării necorespunzătoare a tampoanelor (mai ales a celor sintetice) întrucât acestea creează un mediu umed propice dezvoltării de microorganisme. De aceea trebuie să îți schimbi tamponul la fiecare 4 ore pentru a evita dezvoltarea și multiplicarea bacteriilor în vaginul tău. Simptomele SST includ: confuzii spontane, presiune scăzută a sângelui, febră, stări de greață, diaree, dureri musculare, dureri de cap și chiar episoade de convulsie.
Pentru a evita orice problemă de sănătate, este indicat să respecți următoarele măsuri de igienă:
- Spală-te pe mâini atât înainte cât și după ce îți schimbi tamponul.
- Schimbă tamponul la fiecare 4 ore și nu depăși perioada maximă de 8 ore de folosire.
- Nu introduce niciodată mai mult de un tampon per utilizare.
- Dacă alegi să folosești un tampon pe timpul nopții, introdu-l chiar înainte de culcare și schimbă-l imediat când te trezești.

Pot folosi tampoane interne dacă sunt virgină?

Bineînțeles că poți!
Tampoanele funcționează la fel atât pentru virgine, cât și pentru persoanele active sexual. Himenul feminin este suficient de elastic pentru a susține un tampon fără a provoca o ruptură. Tampoanele pot fi mai greu de introdus atunci când ești virgină, de aceea alegerea unei dimensiuni mai mici și relaxarea în timpul inserării tamponul vor face procesul lin și ușor.

Sunt tampoanele ENROUSH aprobate ginecologic?

Da!
Tampoanele organice ENROUSH sunt concepute special pentru a se potrivit oricărui tip de corp – de aceea sunt atât de confortabile! În plus, toate produsele ENROUSH sunt hipoalergenice și au pH-ul compatibil cu toate tipurile de piele.

De ce sunt tampoanele ENROUSH mai scumpe decât cele convenționale?

Simplu. Producerea bumbacului organic este destul de costisitoare. Asupra culturilor de bumbac organic nu sunt folosite nici pesticide și nici substanțe chimice sau îngrășăminte artificiale, astfel culturile vor produce mai puțin bumbac decât cele convenționale. Deci este doar o problemă de cerere versus ofertă în piață, întrucât cantitatea de bumbac organic produs nu acoperă necesarul pieței.
În plus, tampoanele convenționale sunt realizate în mare parte din materiale sintetice (plastic) care sunt extrem de ieftine. Toți acești factori contribuie la o mică creștere a prețului produselor organice.

De ce să nu utilizez mai bine o cupă menstruală?

Bineînțeles că asta doar la alegerea ta. A folosi tampoane sau cupe depinde foarte mult de stilul de viață pe care îl ai și timpul de care dispui. Cupele menstruale sunt produse din silicon sau cauciuc și sunt create să fie inserate în vagin și să rețină tot sângele în cavitate, nu să îl absoarbă.
Deși pe piață există și cupe menstruale realizate din materiale organice, înainte de folosi această metodă de protecție ia în calcul stilul tău de viață.
Este recomandabil să folosești lubrifiere înainte să introduci o cupă menstruală și să ai grijă la igienă, întrucât riscul de apariție a SST există și în cazul folosirii acestui tip de produs.
Cupele menstruale sunt reutilizabile, pot reține mai mult lichid decât tampoanele și pot fi folosite pe o perioada mai lungă de timp (până la 12 ore). Totuși, au fost identificate câteva riscuri de care trebuie să ții cont înainte de a alege să folosești o cupă menstruală. Vorbește cu ginecologul tău dacă:
- ai alergie la cauciuc sau latex
- folosești un dispozitiv intrauterin pentru contracepție, întrucât ar putea fi necesară scurtarea firului atașat lui, pentru a nu-l extrage accidental în timp ce tragi cupa menstruală afară
- ai avut SST (Sindromul șocului toxic)
- ai suferit recent o intervenție chirurgicală locală, ai născut sau ai avut un avort spontan / provocat
- ai în prezent o infecție vaginală
- ești încă virgină și îți dorești să eviți ruperea himenului

Pot arunca la toaletă tampoanele ENROUSH?

NU, nu recomandăm aruncarea niciunui produs ENROUSH în vasul de toaletă, întrucât acesta din urmă este conceput să poată face față doar urinei, materiilor fecale și hârtiei igienice.
Aruncarea oricărui alt obiect absorbant poate cauza blocarea țevilor de scurgere.

Unde sunt fabricate tampoanele ENROUSH?

Tampoanele noastre sunt produse cu grijă în Germania, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Unitățile de producție sunt certificate ISO 9001 și toate instalațiile noastre au certificări BRC de siguranță și design.

Ce-ar fi să primești sfaturi utile legate de menstruație plus un
DISCOUNT DE 10% pe care să îl folosești la prima ta comandă?

Produse de igiena intima naturale. Absorbante & tampoane din bumbac 100% Organic.

Fiecare menstruație are provocările ei: fie că ai nevoie de tampoane interne, absorbante sau absorbante zilnice pentru a te simți confortabilă și în siguranță, ENROUSH e aici să-ți asigure o menstruație fără accidente și fără efecte secundare. Alege absorbante create cu un strat superior din bumbac organic 100% certificat GOTS și un nucleu natural. Concepute prin Tehnologia Genius Core, absorbantele organice previn scurgerile nedorite și se adaptează perfect formelor tale. Atât de confortabile încât vei uita că le porți! Preferi tampoanele interne? Alege tampoanele organice – cea mai bună variantă atunci când cauți produse menstruale dintr-un singur ingredient: bumbacul organic! Se potrivesc corpului tău prin design-ul Body Fit și au o putere de absorbție distribuită egal. Mai mult, firul este din bumbac organic iar ambalajele din PE biodegradabil și carton: fără ingrediente ascunse! Iar pentru protecția ta zilnică, alege absorbantele zilnice: hipoalergenice, ultra-subțiri, cu pH neutru, delicat cu toate tipurile de piele sensibilă. Și pentru că suntem dedicați îngrijirii menstruale organice, folosim doar ingrediente de origine naturală: bumbac 100% organic certificat GOTS în stratul superior și material sustenabil, din fibre naturale, în interior!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.